Websidor

Under några år har jag producerat ett antal websidor åt företag och föreningar.
De flesta sköter idag sina uppdateringar själva, men jag finns kvar som support.

Vill Du få hjälp med en Websida / Hemsida?

Eftersom jag är intresserad av layout, design och Internet är websidor en verksamhet jag gärna ägnar mig åt. Tycker det är kul att jobba med och surfar gärna runt på andras sidor för inspiration. 

Jag tar emot beställningar och gör Dina/ Era hemsidor! Jag arbetar i ett verktyg som tillandahålls av Hemsida24. Jag har valt detta just för att det är så enkelt för dej som kund att sköta alla uppdateringar och ändringar själv - när sidan är klar. Sedan är det många som inte har tid att bygga upp sidan själv - Då gör jag det!

Grundpriset för en hemsida hos den leverantör jag använder "Hemsida24",
är 1189kr + moms för ett år och då ingår webhotell, 10 e-postadresser. Man kan också välja att abonnera månadsvis. En webbutik för max 5 artiklar ingår också. Om Du redan har ett domännamn kan du använda det, eller så kan man köpa till ett för ca 149:- + moms.

Mitt pris för att bygga upp hemsidan från grunden är en fast kostnad på 5000 kr + moms om Du själv vill uppdatera och sköta den när den är klar. Jag kvarstår som support under första året.
Vi sätter oss tillsammans och resonerar om Dina tankar om hur Du vill att Din sida ska se ut mm. Du tillhandahåller bilder och texter om vi inte kommer överens om annat.

Det ger en total kostnad för Dig på ca 6189kr + moms första året, (inklusive webhotell m.m.)

Om Du sedan väljer att låta mig sköta uppdateringar och allt blir mitt pris 1500kr + moms/månad. Då ingår mindre uppdateringar upp till en timtid på 3 tim./månad. Tid och eller uppdrag därutöver debiteras separat per timme.

Du kan också välja att sköta allt själv men ha mig kvar som en support och då debiterar jag 3000 kr + moms /år.
Kostnaden hos "Hemsida24" kvarstår med 1189kr + moms, per år.
Välkommen att höra av Dig!